Visit HelsingørSmilingDanmark
     Campingpladser i Danmark

Hovedparten af de danske campingpladser er medlem af Campingrådet, der er en samarbejdsorganisation mellem forskellige ejer- og brugerorganisationer.

Danske Campingpladser

Campingrådet godkender, klassificerer og kontrollerer løbende de campingpladser, der er tilsluttet rådet, og er dermed garant for, at pladserne lever op til de stillede klassifikationskrav.

Vælg camping Region

Midtjylland Stor københavn Stor københavn" Stor københavn Nordjylland Danske regioner
 

Danmark er opdelt i fem administrative Regioner, har 406 øer og 7314 km kyststrækning, og det højeste punkt i landet er kun 170 meter over havets overflade. Den gennemsnitlige vindhastighed er 7, 6 meter i sekundet, og forklarer, hvorfor Danmark er et af verdens største eksportører af vindmøller

Lifestyle
Danmark er berømt for dansk møbeldesign arkitektur og kultur. og i dag er Danmark lige så berømt For mad, film og sport. Verdens bedste restaurant 'Noma' har indført en helt ny måde at lave mad 'Ny Nordisk Køkken'. Filmskabere som Lars von Trier og Susanne Bier har vundet en lang række internationale priser.

Campingpladser

Campingpladser eller Campingferie i Campingpladser Hovedstadsregionen Nordsjælland og Bornholm

Slå lejr på en af Danmarks mere end 500 campingpladser, og du vil næppe fortryde det, for standarden på de danske campingpladser er blandt Europas bedste. Og så ligger de danske campingpladser i nogle af landets mest naturskønne områder - de fleste så tæt på vandet, at en forfriskende morgendukkert er indenfor gåafstand. Og får I lyst til en shoppingtur eller et museumsbesøg, er der aldrig langt til nærmeste by..

Indtast ny GRATIS Campingplads her

Campingpladser Region Hovedstaden

Vælg et område i Region Hovedstaden
Bornholm Stor københavn Nordsjælland Region Hovedstaden

Region Hovedstaden er med sine 1,8 mio. indbyggere den mest folkerige af Danmarks fem regioner.
Region Hovedstaden styres af et regionsråd som første gang blev valgt den 15. november 2005. Opgaverne for regionen ligger hovedsageligt indenfor sundhed, sygehuse og sygesikring: Regionen har Danmarks største sygehusvæsen med 11 hospitaler.

Campingpladser

Hvad er vigtigst, for Campister? Vi er virkelig familiemennesker og vil gerne have tid til hinanden. Vores sommerferie er meget højt prioriteret. Bare det, at vi lige kommer væk hjemmefra og gør noget andet, end vi plejer. Det betyder noget. Vi skal ikke nødvendigvis ud at se noget hver dag. Børnene skal bare hygge sig. De kræver ikke så meget. Det er mere os voksne, der vil gøre det hele så godt. Så arrangerer vi en hel masse. Alt for meget måske. Det gør mig bare i så godt humør at se børnene lege. De har så stor glæde af hinanden og møder hurtigt andre børn. Så er legen bare i gang. Vi tager oftest på camping alene os fire, men vi har alligevel mennesker omkring os. Vi er jo mange forældre på pladsen. Det er hyggeligt, så får vi os en snak.

Annoncer din campingplads gratis her,: - www.smiling-camping.dk er en del af et globalt og internationalt turist samarbejde, og alle Campingpladser, Hoteller, B&B, Restauranter m. m. kan gratis indtaste og promovere Campingpladsen mv. her på siden. Den der opslår Campingpladsen skal logge ind og lade sig registrere med en adgangskode til brug for senere redigering af campingpladsen. Når du er registreret kan du logge ind med din kode, og der åbnes et vindue hvor du kan indtaste alle relevandte oplysninger om pladsen, du kan uploade fotos og promovere din Campingplads.

Vent ikke til du ser det lille håndskrevne skilt ved vejsiden - Camping - ALT OPTAGET , Book din Campingplads her.

Signaturer

smiley smiley smiley
Fiskemuligheder Cafeteria Handicapvenlig
smiley smiley smiley
Swimmingpool  Internet  Strand/Sø
smiley smiley smiley
Campingvogn Restaurant Cykeludlejning
smiley
Campinghytter

Hvor må du campere i Danmark?

I Danmark må du kun campere på de officielle campingpladser. Du kan altså ikke bare overnatte i campingvognen eller autocamperen, eller slå dit telt op, hvor du har lyst. Der er dog visse undtagelser fra denne regel.

Hvad koster det at campere i Danmark?

En overnatning på en dansk campingplads koster typisk mellem 700,- og 90,- kr. for en voksen, mens du normalt skal betale halv pris for børn. Derudover tager en del pladser gebyr for pladsleje samt miljøgebyr. For el betaler du typisk mellem 20,- og 30,- kr. pr. døgn.

Gode råd til campingturen

Der er rigtig mange ting at have styr på, når man skal på campingferie. Det er derfor vigtigt, at man forbereder sig godt og gør alt det nødvendige forarbejde, der skal til for at få den bedst mulige campingferie.

Få styr på campingpasset

Skal du på ferie med din campingvogn, skal du først og fremmest have et campingpas. På de fleste danske campingpladser er det obligatorisk med et gyldigt campingpas. Der er også en lang række campingpladser i Sverige, hvor campingpasset også er påkrævet. Det er ikke alle campingpladser i udlandet, hvor det påkræves, at man har et campingpas, men det er som udgangspunkt godt at have. Det fungerer nemlig som dit ID-kort på campingpladsen, og du behøver derfor ikke at aflevere dit rigtige pas.

Planlæg turen hjemmefra

Du behøver ikke planlægge din rute ned til mindste detalje, men det er altid en god idé at forberede dig nogenlunde på, hvor turen skal gå hen. På den måde har du mulighed for at nærstudere de forskellige destinationer hjemmefra.

Hele familien skal først og fremmest blive enige om, hvor I har lyst til at holde ferie.Hvis I planlægger at tage på ferie i højsæsonen, kan det være en fordel at ringe og booke plads på campingpladsen inden afrejse. Især i Sydeuropa kan de populære pladser være umulige at få fingrene i, hvis du ikke har foretaget bestillingen på forhånd.

Vi ønsker dig masser af oplevelser og en behagelig tur!
Dit Smilingdanmark.dk - Bed and Breakfast Team